Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Iris Oudshoorn maakt de overstap naar Amerika!

Iris Oudshoorn maakt de overstap naar Amerika!

Iris Oudshoorn vertrekt naar Amerika om daar sport en studie te combineren. Ze gaat het waterpolo team van Salem University versterken!

Iris begon met waterpolo toen ze 6 jaar jong was, bij haar lokale club ZPCH in Hoofddorp. Een leuk feitje over Iris, toen het Nationale Amerikaanse waterpolo Team in Nederland was, heeft ze mee mogen trainen! Ze heeft dus al een voorproefje gehad van het waterpolo zoals de Amerikanen het kennen. Op haar viertiende maakte Iris de overstap naar ZV de Ham om op het hoogste niveau haar sport te kunnen beoefenen. Nu gaat ze de overstap maken naar Amerika, Salum Unversity om precies te zijn.

Aan de Salum University zal Iris zowel gaan sporten als studeren. In de schoolbanken zal ze haar best gaan doen, zodat ze in het water de school kan vertegenwoordigen en hopelijk ook uitblinken. Het waterpolo team van Salum bestaat uit verschillende nationaliteiten. Haar teamgenoten komen vanuit de gehele wereld, zoals Australië, Italië, Nieuw-Zeeland, Nederland en ga zo maar door. Wij zijn er zeker van dat Iris met haar kwaliteiten een echte aanwinst gaat zijn voor de universiteit in West Virginia. Daarnaast zijn wij er trots op, om te kunnen zeggen dat wij ons hebben uitgebreid en onze eerste waterpoloster ooit hebben begeleid!

Heel veel succes en plezier toegewenst, Iris!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.