Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sportieve tennisser Oliver van Hattum op weg naar Colby-sawyer College

Sportieve tennisser Oliver van Hattum op weg naar Colby-sawyer College

Oliver is vanaf jongs af aan al een enorme sportfanaat. Zo deed hij op jonge leeftijd aan judo, atletiek en tennis. Maar dit kon hij niet allemaal blijven doen. Daarom besloot hij om z’n 14e zich volledig te focussen op het tennis.

Oliver heeft in zijn nog jonge tenniscarrière al 304 wedstrijden gespeeld. Dit zijn zowel wedstrijden in het enkelspel als in het dubbelspel. In al deze wedstrijden heeft Oliver verschillende mooie prijzen gehaald zowel individueel als in het dubbelspel. Zo werd hij in 2022 en 2023 back-to-back kampioen bij een jeugdtoernooi van zijn vereniging. Bij dit toernooi deden er allerlei verschillende leeftijdscategorieën mee. Van de onder 13 spelers tot de onder 17 spelers. Maar deze twee jaren waaren sowieso mooie voor Oliver. In 2022 won hij ook nog een jeugdtoernooi bij het dubbelspel. Maar daar bleef het niet bij, in datzelfde toernooi in Bilthoven won hij namelijk ook nog het enkelspel. Het daaropvolgende seizoen trok Oliver deze lijn door en presteerde hij ook weer erg goed. Zo won hij een open club toernooi met zijn dubbelpartner.

Vrienden en familie zouden Oliver beschrijven als een sociaal actief persoon. Hij houdt ervan om over van alles en nog wat te praten met zijn vrienden. Op het veld is Oliver erg fanatiek en gefocust. Daarnaast is hij sociaal aanwezig en weet hij hoe hij zijn partner moet coachen. Naast dit alles geniet Oliver ervan om nieuwe dingen te ontdekken en te leren over mensen of onderwerpen, zoals wetenschap, scheikunde en economie. Het volgen van een buitenlandse studie en het leren van nieuwe mensen is dus iets waar Oliver erg naar uitkijkt.

Wij wensen Oliver veel succes in Amerika en hopen dat hij zijn goede niveau ook daar kan doorzetten!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.