Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sophie Schulpen versterkt American International College

Sophie Schulpen versterkt American International College

Sophie Schulpen stapt deze zomer op het vliegtuig richting Springfield (Massachusetts) om te studeren en te hockeyen voor American International College. Voornaamste taak van de de 18-jarige aanvalster is het scoren van doelpunten, iets wat haar de voorgaande jaren gemakkelijk is afgegaan in het tenue van MHC Woerden.

 

 

Het hockeyteam van American International College, The Yellow Jackets, kende vorig jaar een moeilijk seizoen. Met maar 2 overwinningen in 18 wedstrijden konden the Yellow Jackets geen potten breken. Coach Rhonnie Peters heeft echter met Sophie de benodigde kwaliteitsinjectie gekregen om dit jaar weer een rol van betekenis te spelen in de Northeast-10 Conference.

 

 

 

Buiten het hockeyen zal Sophie zich focussen in het klaslokaal om haar bachelor diploma in Health Management te behalen. American International College is universiteit met ongeveer 2.000 studenten gelegen in Springfield, Massachusetts. Deze stad telt meer dan 150.000 inwoners en ligt ongeveer op een anderhalf uur rijden ten westen van Boston.

 

 

 

Dit zullen drukke tijden worden aangezien haar ook verre uitwedstrijden te wachten staat in o.a. Pennsylvania,  New York en New Hampshire. We wensen Sophie enorm veel plezier en succes tijdens dit avontuur en zullen haar nadrukkelijk in de gaten houden en dit delen via onze social media kanalen.

 

 

 

Wil jij ook sporten en studeren in Amerika? Meld je dan nu aan via ons aanmeldingsformulier!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.