Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Softballster Esmee Ames vertrekt naar Amerika!

Softballster Esmee Ames vertrekt naar Amerika!

Softballster van Team Kingdom NL, Esmee Ames, gaat studie en sport combineren in Amerika. Ze vertrekt naar Florida Southwestern State College.

Op 6 jarige leeftijd met softballen bij DVH Amstelveen. Op dit moment pitcht ze bij DSS Haarlem, waar ze ook op het 3e honk of in het outfield te vinden is. DSS Haarlem speelt 1e en 2e klasse van Nederland. Ook heeft ze bij Team Kingdom NL U19 gesoftbald. Sinds afgelopen september maakt ze deel uit van de training squad van de A-selectie van TeamNL.

Esmee wil graag als student-athlete naar Amerika om meer ervaring op te oen en om professioneel te gaan softballen. Haar doel is om de eerste Nederlandse pitcher te worden die bij een D1 University speelt. Om de overstap naar Amerika te maken heeft Esmee gekozen voor Florida Southwestern State College. Hiervoor heeft ze gekozen omdat deze college haar een goed gevoel gaf. Er spelen al drie meiden die ze goed kent, daarnaast gaat er nog een teamgenoot van TeamNL naar deze college. Ze kijkt er erg naar uit om nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te leren kennen, maar vooral het niveau van softball kijkt ze naar uit.

Esmee, veel succes en vooral veel plezier tijdens je avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.