Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

National Championship for Sietske en Esmee!

National Championship for Sietske en Esmee!

Afgelopen week mochten de Florida SouthWestern State Buccaneers zichzelf weer benoemen tot National Champions na het verslaan van de rivaal Northwestern Florida State.

Met het winnen van deze titel mogen Sietske Drijvers en Esmee Ames geschiedenis schrijven. Zo zijn de Buccaneers het eerste team in 30 jaar en het tweede team ooit wat drie keer de peat won bij het Division I softbal.

Naast deze mooie prijs hebben Sietske en Esmee nog meer prijzen in ontvangst mogen nemen dit jaar. Zo werden ze samen met hun team Conference Champions en zat Sietske Drijvers ook nog in het ‘All-Conference Team’! De Florida Southwestern State Buccaneers sluiten zo een geweldig seizoen af! Met een win streak van 32 wedstrijden en een overall record van 44-5 behaalde ze het Conference Championship en hebben ze nu tegen hun Conference rivaal Northwestern Florida State het National Championship mogen behalen.

Wij zijn super trots op Esmee en Sietske en hopen dat ze aankomend jaar wederom prijzen en awards prijzen in de wacht mogen slepen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.