Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sietske Drijvers zit in het ‘All-Conference Team’!

Sietske Drijvers zit in het ‘All-Conference Team’!

Sietske Drijvers, softbalster bij het women’s softball team van Florida Southwestern State College, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-Conference Team’! Sietske mocht samen met haar Nederlandse ploeggenote Esmee Ames een prachtig kampioenschap op hun naam schrijven met de FSW Bucs. Nu voegt ze hier een individuele prestatie aan toe.

Softbalster van het women’s softball team van Florida Southwestern State College, Sietske Drijvers, is gekozen voor het ‘All-Conference Team’! De Florida SouthWestern State Buccaneers stonden het hele seizoen bovenaan in de National Rankings. Twee weken geleden stonden zij zelfs voor de vierde week op rij bovenaan! Het was een geweldig seizoen voor de Buccaneers. Ze behaalde een win streak van 32 wedstrijden, slechts één verwijderd van de langste streak in de geschiedenis van het programma! Met uiteindelijk de ultieme bekroning tot Conference Champions.

Sietske bewees haar waarde dit succesvolle seizoen met meerdere tweehonkslagen en een homerun. Daarnaast heeft ze 3 homeruns gekraakt, gooide ze drie lopers uit en maakte ze verdedigend slechts twee fouten in 13 gespeelde Conference wedstrijden. Een erg goed en succesvol seizoen voor de softbalster van de Bucs dus!

Gefeliciteerd met je award Sietske!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.