Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Highlights

Sietske Drijvers & Esmee Ames zijn Conference Champions!

Sietske Drijvers & Esmee Ames zijn Conference Champions!

Softballsters Sietske Drijvers en Esmee Ames mochten deze week een prachtig kampioenschap op hun naam schrijven!

De meiden van Florida SouthWestern State Buccaneers behaalden afgelopen maandag hun zevende achtereenvolgende Conference Championship! Sietske Drijvers en Esmee Ames speelde met hun team de wedstrijd tegen Miami Dade. Maar de wedstrijd werd al snel bepaald toen er drie homeruns gerend werden. Met een 7-0 win van de Miami Dade Sharks mochten de Buccaneers het kampioenschap in hun zak steken.

De Florida SouthWestern State Buccaneers stonden het hele seizoen bovenaan de National Rankings. Vorige week stonden zij zelfs voor de vierde week op rij bovenaan! Het was een geweldig seizoen voor de Buccaneers. Ze behaalde een win streak van 32 wedstrijden, slechts één verwijderd van de langste streak in de geschiedenis van het programma! Dit met een overall record van 44-5! FSW kwam, na het verlies tegen Indian River van vorige week woensdag, slechts één overwinning tekort om de all-time win streak van het programma met 32 games te evenaren, terwijl ze hun eerste conference game sinds maart 2019(!) verloren. Hiermee kwam een einde aan een indrukwekkende streak van 67 games! Een hele knappe prestatie dus van de softballdames van Florida Southwestern! En met kers op de taart, een welverdiende kampioenschapstitel!

Wij zijn ontzettend trots op Sietske en Esmee! Op naar meer mooie kampioenschappen!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.