Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sjoerd Schobbers signs at Salem International University, Salem, West Virginia

Sjoerd Schobbers signs at Salem International University, Salem, West Virginia

 

Aanstaande zondag stapt hij in het vliegtuig zijn American Dream tegemoet. Op naar West Virginia waar hij aansluit bij het Salem International University men’s soccer team. Om te gaan voetballen en studeren in Amerika. Na het afronden van zijn HBO opleiding Management, Economie en Recht gaat hij daar een master volgen op SIU.

 

 

 

De creatieve multifunctionele middenvelder speelt al zijn gehele leven in de vertegenwoordigende teams van HVCH. De afgelopen jaren is hij een vaste waarde in het eerste team van 1e klasser HVCH. Trainer Harry Blokhuis kan bouwen op de jonge middenvelder en ruimde de afgelopen jaren een vaste plaats in voor de kleine technicus. Met Schobbers in de basis kende de club uit Heesch afgelopen seizoen een ietwat tegenvallend seizoen. Het jaar ervoor deed de club uit Heesch namelijk nog tot de laatste speeldag mee voor promotie naar de Hoofdklasse.

 

Volgend seizoen voor Schobbers geen wedstrijden meer tegen TOP, Brabantia of Best Vooruit. Maar wedstrijden tegen Amerikaanse topteams als Mercyhurst (hier zal hij Mats Kreek treffen), Notre Dame College en Charleston (nummer twee van het land). Reistijden van 10 minuten naar Oss maken plaats voor reistijden van 5 tot 7u door het gehele land. Van Virginia, Ohio, Maryland tot aan Pennsylvania en Indiana.

 

 

 

Waar de spelers bij zijn huidige club voornamelijk uit Heesch en omstreken komen, komen zijn nieuwe teamgenoten uit alle windstreken. Engeland, Duitsland, Brazilië, Mexico, Peru, Bolivia, Colombia, Spanje, Koeweit en natuurlijk Amerika. Dat alles onder leiding van een head coach uit Roemenië.

 

KingsTalent wenst Sjoerd heel veel plezier in the States! Natuurlijk blijven wij hem volgen en zullen we zijn avonturen delen. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste verhalen van Sjoerd en onze andere talenten in Amerika? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

 

Lijkt het jou ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan hier gratis en vrijblijvend aan en dan nemen wij snel contact met je op!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.