Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Simone Hefting: Rookie of the Week in de Patriot League

Simone Hefting: Rookie of the Week in de Patriot League

Wekelijks, maandelijks en jaarlijks reiken de Conferences en Universities in Amerika awards uit voor goed presterende spelers en speelsters. Simone Hefting was deze week aan de beurt door haar goede spel.

Simone Hefting is sinds dit seizoen te bewonderen voor het Field Hockeyteam van Lafayette College. De school bevindt zich in het Amerikaanse plaatsje Easton, liggend in de staat Pennsylvania. Afgelopen zomer liet Simone haar zo vertrouwde HC Den Bosch achter zich om te gaan sporten en studeren voor Lafayette College. Vooral het sporten gaat Simone heel goed af! Dit weekend was de verdediger heel belangrijk door achterin de deur zo goed als dicht te houden en daarnaast ook nog eens de winnende goal te maken! Richmond University werd met 2-1 verslagen!

Als klap op de vuurpijl werd Simone door haar puike optreden dit weekend uitgeroepen tot Rookie of the Week van de Patriot League. De Patriot League is een Conference waartoe maar tien scholen toebehoren. Al deze tien scholen participeren alleen in Divisie 1 met alle sporten die ze aanbieden. Oftwel een hele sterke Conference wat de prestatie van Simone nog knapper maakt!

 

Komende zaterdag neemt Simone het thuis op tegen een ander Patriot League-team: Holy Cross. Op maandag gaan de Lafayette Leopards op bezoek bij Cornell. Hopelijk weten Simone en haar teamgenoten deze wedstrijden weer tot een goed eind te brengen!

Simone, ga zo door!

Wil jij meer van de prestaties van Simone Hefting volgen? Kijk eens op onze Instagram: @kingstalentnl

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.