Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Simone Hefting is voor de tweede keer verkozen tot ‘Player of the Week’!

Simone Hefting is voor de tweede keer verkozen tot ‘Player of the Week’!

Afgelopen weekend speelde de field hockeydames van Lafayette twee wedstrijden. The Leopards speelde hun eerste wedstrijd van dat weekend in eigen huis tegen The Terriers.

De thuisploeg wist deze wedstrijd met een overtuigende 2-0 te winnen. Simone maakte het samen met haar mede verdedigers erg moeilijk voor hun tegenstander. De uitploeg was in deze wedstrijd namelijk maar goed voor twee schoten op doel, dit kwam door de defensieve kwaliteiten van The Leopards. De tweede wedstrijd werd helaas niet gewonnen door Simone en haar team. Ze namen het in een uitwedstrijd op tegen de field hockeydames van de Yale Bulldogs en verloren deze wedstrijd met 0-1. De verdedigster wist het in deze wedstrijd toch moeilijk te maken voor de Bulldogs. Yale had in totaal 19  schoten, waarvan er maar 8 op doel gingen. Simone is door haar defensieve bijdrage van afgelopen weekend voor de tweede keer verkozen tot ‘Player of the Week’!

Wij zijn erg trots op Simone en kijken uit naar haar derde ‘Player of the Week’ award!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.