Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Simone Hefting voor de vierde keer verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’

Simone Hefting voor de vierde keer verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’

Het is inmiddels een tijdje geleden dat hockeyster Simone Hefting op het vliegtuig naar Amerika stapte. Recent begon zij aan haar vierde en laatste jaar bij de Lafayette Leopards.

In de afgelopen drie jaar heeft de verdedigster meermaals laten zien waartoe zij in staat is. Met inmiddels een imposante prijzenkast vol met awards en erkenningen. Zo werd ze al 3 keer verkozen tot ‘Defensive Player of the Week’ en werd Simone toegevoegd aan het ‘All-League Team’.

Het nieuwe seizoen is pas net van start, maar de ervaren verdedigster bewijst maar weer waarom ze een rots in de branding is in de verdediging bij Lafayette College. Zo wisten de Leopards met Simone de schoten van zowel Temple en Bryant te beperken tot 19 schoten in totaal, waarvan 7 op goal. Mede door al deze prestaties is head coach Jennifer Stone overtuigt van haar kwaliteiten en wordt de Bosschenaar wekelijks beloont met een basisplaats. Zo speelde ze het afgelopen weekend iedere minuut en wist ze door haar uitstekende verdedigende acties zichzelf te belonen met haar vierde ‘Defensive Player of the Week’ award.

Dit weekend spelen de Leopards tegen Wake Forest en VCU, waar ze onder andere tegen mede KingsTalent student-athlete Meike Lanckohr zal gaan spelen. Wij kijken uit naar de aankomende wedstrijden van Lafayette en kijken uit naar de volgende prijzen van Simone!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.