Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Simone Hefting is een Lafayette Leopard

Simone Hefting is een Lafayette Leopard

De 17-jarige speelster van HC Den Bosch maakt deze zomer de stap naar de VS. Ze gaat hier hockey combineren met haar studie aan Lafayette College. Hier gaat ze de verdediging versterken van coach Jennifer Stone.     

 

Simone speelt al haar hele carrière voor HC Den Bosch en sinds de D jeugd altijd in het hoogste elftal. Ze heeft meerdere keren in de finale van het Nederlands Kampioenschap gestaan en is in de D en C kampioen van Zuid-Nederland geworden. Ook heeft Simone al geproefd van het eerste elftal van de 19-voudig en huidig landskampioen.

 

Met haar 1,84m is Simone een fysiek sterke speelster die als rechtshandige het liefst op de linksback speelt. Naast linksback kan Simone op alle plaatsen in de verdediging uit de voeten, maar dat niet alleen ze kan namelijk ook als aanvalster spelen. Dit maakt haar een hele complete speelster waar coach Jennifer Stone veel mee kan. Simone beschikt over goede verdedigende kwaliteiten zoals het onderscheppen van de bal en het lezen van het spel. Verder is ze een hele stabiele speelster waar je een team op kunt bouwen.

Dat Lafayette College beschikt over mooie faciliteiten is bij Simone al bekend. Ze is namelijk op official visit geweest bij deze school en heeft alles met eigen ogen gezien. Een official visit is een geweldige eer en dit heeft Simone geholpen om voor Lafayette te kiezen.

 

Wij wensen Simone veel succes en plezier toe op de grens van Pennsylvania en New Jersey. Wij houden jullie op de hoogte van de carrière van Simone in de VS. Ben jij ook geïnteresseerd in een Amerikaans avontuur? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.