Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Point Park University haalt met Jesse Haak een doelman van formaat binnen

Point Park University haalt met Jesse Haak een doelman van formaat binnen

De keeper van bijna 2 meter gaat de Nederlandse velden verlaten voor een Amerikaans avontuur om ook in de VS heer en meester in de lucht te zijn.

Jesse is zijn carrière begonnen bij RKVV Meerburg waar hij direct zijn plek had gevonden, in het doel. De keeper viel bij meerdere clubs op en heeft in diverse jeugdelftallen van de KNVB gespeeld. Na 7 jaar te spelen voor Meerburg maakte Jesse de stap naar UVS om op een hoger niveau te spelen. Ook bij de club uit Leiden maakte hij indruk en speelde hij voor alle selectie teams. Jesse liet op de showcase een hoog niveau zien wat ook op viel bij de Amerikaanse coaches. Dit samen met goede beelden zorgt ervoor dat Jesse de stap naar Amerika gaat maken.

Met zijn lengte is Jesse heer en meester in de lucht waardoor hij de tegenstander verplicht andere keuzes te maken. Naast zijn kwaliteiten in de lucht is hij niet bang om de bal aan de voet te hebben en kapt hij regelmatig een druk zettende aanvaller uit. Jesse beschikt daarnaast over een zeer goede trap waardoor hij de bal nauwkeurig legt waar hij wil. Ondanks zijn lengte is hij snel, wendbaar, heeft hij zeer sneller reflexen en is hij snel bij de grond wat hem een complete keeper maakt.

 

Jesse gaat bij Point Park University samen spelen met Geert Bijl en Abel van Beest. Zij spelen al een jaar voor Point Park University. Deze twee toppers gaan Jesse snel wegwijs maken en zullen er voor zorgen dat hij snel zijn plek vind in de VS. Point Park University beschikt over geweldige faciliteiten en heeft een van de mooiste stadions in het college soccer. Hier gaat Jesse het doel verdedigen en hopen we op successen voor hem.

 

Wij wensen Jesse veel succes op Point Park University met zowel zijn studie als het voetballen. Wij blijven zijn avontuur op de voet volgen en brengen je het laatste nieuws. Ben jij ook geïnteresseerd in een Amerikaans avontuur? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.