Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isa Oldekamp gaat het middenveld van Bryant University versterken

Isa Oldekamp gaat het middenveld van Bryant University versterken

De 18-jarige Rotterdamse gaat HV Victoria achter zich laten voor een carrière in Smithfield bij de Bryant University Bulldogs.

 

Isa is op jonge leeftijd begonnen bij HV Victoria en heeft altijd bij deze club gespeeld. Ze heeft haar hele jeugd in de eerste teams gespeeld en traint nu mee bij dames 1 wat uitkomt in de Promotieklasse. In de jeugd heeft ze verschillende keren het kampioenschap behaald in de Topklasse dus ze weet wat er nodig is om successen te behalen.

Isa kan op veel plekken uit de voeten zowel op het middenveld als in de verdediging maar heeft de voorkeur voor het verdedigend middenveld. Met haar goede verdedigende kwaliteiten en een geweldig loopvermogen is ze een plaag voor haar tegenstanders. Isa wordt beschreven als een speelster die nooit opgeeft en altijd tot het uiterste gaat. Dit zijn kwaliteiten waar ze het in de VS ver mee kan gaan schoppen.

 

Bryant University heeft afgelopen seizoen een minder seizoen gekend waardoor ze nu met Isa dit gaan proberen om te keren. De universiteit beschikt over goede faciliteiten en is gelegen in een mooie omgeving waar Isa de natuur van de VS kan gaan ontdekken. Bij Bryant University gaat Isa samen spelen met speelsters uit landen als de VS, Nederland, Duitsland, Engeland en Zuid Afrika. Een mix van nationaliteiten moet er voor zorgen dat Bryant aankomend seizoen betere resultaten haalt.

 

Wij wensen Isa veel succes met haar studie en het hockeyen bij Bryant University. We hopen dat ze Bryant naar een hoger niveau kan brengen en mooie resultaten kan halen. Heb jij ook een American dream? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.