Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sietske Drijvers maakt de overstap naar Amerika!

Sietske Drijvers maakt de overstap naar Amerika!

Softballster Sietske Drijver versterkt Florida Southwestern College en gaat sporten en studeren in Amerika! Ze vertrekt in de zomer van 2022.

In samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond begeleidt KingsTalent Sietske Drijver met haar overstap naar Amerika. Aan de Florida Southwestern College gaat ze haar sport, softball, combineren met studeren. Ze gaat haar medespeelsters bij Team Kingdom NL U18 verlaten om in Amerika haar softball droom te verwezenlijken.

Op 6 jarige leeftijd is Sietske begonnen met softball bij Gryphons in Rosmalen. Ze wil graag naar Amerika  omdat ze een betere softballster wil worden en meer ervaring op wil doen. In Amerika is softball een grotere sport dan in Nederland, er valt daar veel te leren. Sietske heeft als uiteindelijke doel te schitteren op de Olympische Spelen.

Sietske reist af naar Florida Southwestern college. Deze school heeft ze gekozen, omdat ze een heel goed softballprogramma hebben. Afgelopen seizoen zijn de softballsters National Champion geworden. Daarnaast is het natuurlijk een pluspuntje dat ze in het warme Florida zit.

We wensen Sietske veel succes, maar vooral veel plezier in Amerika toe!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.