Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Shant Bedrosian toegevoegd aan het MSUB ‘Team of the Decade’

Shant Bedrosian toegevoegd aan het MSUB ‘Team of the Decade’

Shant Bedrosian mag zich officieel voegen bij het Team of the Decade van Montana State University. De centraal aanvallende middenvelder heeft enkele uitstekende seizoenen achter de rug met verschillende onderscheidingen op zijn naam. Zo is hij in de laatste jaren verkozen geweest tot 2nd-Team All-GNAC, 1st-Team all-GNAC, en hier mag hij nu het MSUB Team of the Decade aan toevoegen. Als kers op de taart mag Shant zich volgend seizoen ook nog eens teamcaptain noemen.

 

 

De technisch begaafde middenvelder heeft een lastige start gehad bij Montana State University. In 2017 maakte hij zijn transfer van De Graafschap naar Amerika, maar raakte hier al vroeg in het seizoen geblesseerd. Nadat hij hersteld was van deze blessure ontwikkelde hij zich tot een belangrijk offensief figuur binnen het team met veel erkenning van zowel zijn teamgenoten als coaches.
Door middel van zijn assists en doelpunten heeft hij ook in de statistieken bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het team.

 

 

 

De liefde van de coaches in de richting van Bedrosian is geen geheim. Zowel zijn oude als zijn huidige coach zijn zeer lovend over Shant, en dan met name over zijn technische vaardigheden en zijn warme persoonlijkheid.

“Technically when he has the ball, he is a great player. He is very good in tight spaces and in one-v-one situations, and he is guaranteed to pass any defender.” – Head coach Thomas Chameraud

Dat het tijdperk van Shant spoedig ten einde zal zijn voor Montane State University wordt betreurd. Uit de woorden van zijn voormalige coach is op te maken dat hij gemist zal gaan worden.

“Technically Shant is maybe the best player that I have seen at MSUB. His personality is such a great fit with his teammates, and he is someone who can make a tense moment a little lighter. He can see the big picture, and he is a great teammate. He deserves a lot of recognition, and he is one of the biggest threats in the GNAC.” – Former Head Coach Alex Balog

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.