Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sara Vijfhuizen is een USAO Drover!

Sara Vijfhuizen is een USAO Drover!

De lange centrale verdediger uit Bilthoven gaat haar dorp verlaten voor een avontuur in Oklahoma.

Sara is op haar 5de begonnen met voetballen bij DOSC Den Dolder waar ze tot de B1 speelde met de jongens. Na haar eerste jaar B1 is ze overgestapt van DOSC naar Saestum Zeist waar ze bij de vrouwen is gaan spelen. Hier traint en speelt ze in de selectie.

 

De rechtsbenige verdediger kan zowel in het centrum als op de rechterflank uit de voeten waar ze met haar goede overzicht en rust zorgvuldig de opbouw leidt. Naast haar inzicht beschikt ze over een goede pass en is ze sterk in de duels waardoor ze menig aanvaller het leven zuur maakt.

In Oklahoma gaat Sara het team van de ervaren coach Jimmy Hampton versterken, die met zijn 21 seizoenen als coach een goede kijk heeft op het aantrekken van talent. Met andere internationale speelsters uit landen zoals: Brazilië, Spanje en Ivoorkust gaat ze de University of Science and Arts of Oklahoma vertegenwoordigen. Het team wat uitkomt in de NAIA beleefde dit seizoen al een goed seizoen met 16 overwinningen 1 gelijkspel en 5 verlies partijen. Deze reeks willen ze met de komst van de sterke verdediger verbeteren.

 

Sara treed bij de University of Science and Arts of Oklahoma in de voetsporen van Thomas van der Meulen en Tjeerd Bron die eerder al een stap naar deze University zette. Wij wensen Sara veel succes en wij blijven haar in de gaten houden. Wil jij ook een Amerikaans avontuur beleven? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.