Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ruben Taks signs at University of North Carolina at Pembroke, NC

Ruben Taks signs at University of North Carolina at Pembroke, NC

KingsTalent is trots te melden dat Ruben Taks over een kleine maand de overstap maakt naar University of North Carolina at Pembroke! De Vughtenaar stapt in het vliegtuig naar Amerika om hier te gaan voetballen en studeren voor de UNCP Braves.  

 

De 20-jarige aanvallende middenvelder kwam afgelopen seizoen uit voor RKJVV uit Den Bosch in de 3e klasse. Daarvoor speelde hij in de jeugd en 1e elftal van Zwaluw VFC uit Vught. Bovendien werkte hij een succesvolle stage af bij RKC Waalwijk. Dit seizoen is hij dus te bewonderen zijn op de Amerikaanse velden van de Peach Belt Conference, NCAA Division II. Hij zal wedstrijden spelen in Georgia, North en South Carolina en Florida.

 

Ook de head coach van UNCP is nieuw. John Miglarese staat dit seizoen voor het eerst voor de groep als trainer van UNCP Braves en kwam over van King University. Miglarese verwacht veel van Taks. “Ruben is een ervaren speler voor evenwicht in het elftal kan zorgen. Een slimme jongen en met zijn technische en leiderschapskwaliteiten ben ik ervan overtuigd dat hij het hier goed gaat doen. Daarnaast kan Ruben op meerdere posities uit de voeten en gaan we kijken waar hij het beste in het team past. Ik kan niet wachten tot de voorbereiding van start gaat en ik kan werken met hem.”

 

Taks gaat als graduate student de studie Master of Business Administration volgen.

KingsTalent wenst Ruben veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Ruben’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

 

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.