Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

RSC All-Conference – Daan Stormink

RSC All-Conference – Daan Stormink

Middenvelder Daan Stormink maakt furore bij Point Park University dit seizoen! In zijn debuutseizoen bij de ‘Pioneers’ wist hij de RSC All Conference award binnen te halen. 

 

Afgelopen zomer verruilde Daan zijn club Voorwaarts voor Point Park University. Hij ging daar samenspelen met nog een 5-tal andere Nederlanders, waar een paar daarvan ook een award hebben mogen ontvangen.
Met maar liefst 15 assists(!) en 5 goals. Top prestatie als je het ons vraagt!
Daar bleef het niet bij… Daan speelde als een van de weinige alle wedstrijden dit seizoen onder coach Jeroen Walstra. Zou ook raar zijn als je met dit rendement op de bank zou zitten. Kortom, Daan heeft zijn plek dik verdiend in het All Conference Team.

 

Point Park verloor dit jaar slechts 3 van de 18 wedstrijden, met een uitschieter tegen de University of Rio Grande.
Verder werd er vaak overtuigend gewonnen, mede door de grote klasse van Daan! In het begin van de Conference hadden de Pioneers een aardige winstreeks neergezet van 5 overwinningen op rij. Toen speelde zij tegen de favoriet WVU Tech, waar met 3-4 van werd verloren.

 

Uitstekend seizoen van de man uit Gorssel! Be proud, Daan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.