Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Rowan Mankers signs at Marymount California University, Los Angeles, CA

Rowan Mankers signs at Marymount California University, Los Angeles, CA

KingsTalent is trots te melden dat 21-jarige Rowan Mankers vanaf deze zomer vertrekt naar Marymount California University. De verdediger verruilt 1e klasser JSV Nieuwegein voor de Marymount Mariners uit Los Angeles, CA.

 

Het is een droom die uitkomt voor de jonge verdediger, die op zijn 16e debuteerde in het eerste van JSV. Met Mankers in de gelederen promoveerde JSV van de 3e naar de 1e klasse. Waar het zich knap staande houdt. Deze zomer is het tijd voor een nieuwe stap, een avontuur!

 

Mankers: “Diverse college teams hebben interesse in me getoond. Maar de aanbieding van Marymount had mijn absolute voorkeur. Voetballen en studeren in Los Angeles Californië is natuurlijk super!” Waar Mankers voorheen uitwedstrijden afwerkte tegen Montfoort en Roda’46 zal hij komend seizoen uitwedstrijden spelen in heel Californië en Arizona. De thuisbasis van de Marymount Mariners is gelegen tussen de stranden van Santa Monica en Newport Beach, aan de Pacific Ocean. Niet mis dus…

 

 

 

 

Marymount California University speelt haar competitiewedstrijden in de NAIA Cal Pac Conference.   Vorig jaar kende de ploeg van coach Mark Hervin een topseizoen waarin het kampioen werd van deze conference. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Hervin: “We gaan voor niets minder dan het kampioenschap dit jaar. Er zijn een aantal spelers vertrokken maar we hebben erg goede spelers gehaald. Met Rowan hebben we een snelle verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan. Met zijn Nederlandse voetbalopleiding verwachten we nog meer voetballend te kunnen oplossen en hierdoor nog dominanter te kunnen spelen. Ik kan niet wachten totdat hij zich hier aansluit bij de groep.” Mankers zal onderdeel gaan uitmaken van een internationaal team met spelers uit onder andere Engeland, Egypte, Israël, Duitsland, Brazilië, Kroatië, Nieuw Zeeland en natuurlijk Amerika.

 

Aan de University of Marymount gaat Mankers de bachelor Psychology of Management studeren.

 

KingsTalent wenst Rowan veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Rowan’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

 

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.