Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Robin Didderiens signs at Bryant and Stratton College, Syracuse, New York

Robin Didderiens signs at Bryant and Stratton College, Syracuse, New York

 

Robin Didderiens verruilt KSK Bree voor Bryant and Stratton College. Hiermee verruilt Didderiens zijn huidige woonplaats Bree in België voor Syracuse, New York. Zojuist heeft hij bericht ontvangen dat hij is geslaagd voor zijn middelbare school en hierdoor eind augustus zal afreizen naar zijn nieuwe woonplaats, op steenworp afstand van de Canadese grens en de Niagara Falls.

 

 

Didderiens, uitblinker op de KingsTalent Showcase 2017, kan niet wachten tot hij mag aansluiten bij de Bryant and Stratton Bobcats. Hier zal hij topsport gaan combineren met een business studie. De Bobcats, onder leiding van headcoach Nick Dimitrievski, is een geoliede machine in de USCAA. Afgelopen jaar wisten de blauw-witten in de finale om het nationaal kampioenschap de titel net niet binnen te slepen. In een bloedstollende finale (3-3) moesten uiteindelijk penalties de beslissing brengen.

 

 

 

Met Dimitrievski treft Didderiens een ervaren coach. In de 18 jaar als headcoach van Bryant and Stratton heeft Dimitrievski maar liefst 36 All Conference spelers begeleidt. Dit zegt veel over de kwaliteiten van de coach, maar ook over de mogelijkheden voor Didderiens. In New York zal hij worden vergezeld door een internationaal gezelschap in het men’s soccerteam. Met spelers gescout uit de gehele wereld. Onder andere Engeland, Duitsland, Australië, Costa Rica, Jamaica, Servië, Frankrijk, Schotland, Spanje en nu dus ook België. Een enorme belevenis voor de sterke Didderiens.

 

Tot afgelopen seizoen kwam de 19-jarige buitenspeler uit voor VV Bocholt. Waar hij in 2014 het kampioenschap vierde op nationaal niveau. Afgelopen seizoen stapte hij over naar de plaatselijke voetbalvereniging in Bree.

 

 

 

KingsTalent wenst Robin heel veel plezier tijdens zijn tijd in The States! Natuurlijk blijft KingsTalent Robin op de voet volgen en zullen we zijn avonturen delen op onze website en Facebook. Wil jij altijd up-to-date blijven van de laatste verhalen van Robin en andere talenten? Like dan onze Facebookpagina en volg ons op Instagram en Twitter.

 

Voor 2018 zijn we druk op zoek naar nieuw talent. Speel je voetbal, hockey of volleybal op niveau en wil je graag studie combineren met (top)sport. We willen je graag leren kennen! Wil je weten of je in aanmerking komt? Meld je hier aan.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.