Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

PRESEASON ALL-ACC TEAM AWARD – EEFKE VAN DEN NIEUWENHOF

PRESEASON ALL-ACC TEAM AWARD – EEFKE VAN DEN NIEUWENHOF

Eefke staat op dit moment op het punt om te beginnen aan haar derde jaar bij Syracuse University in Syracuse, New York. 

De verdedigster van Syracuse werd het afgelopen seizoen gezien als de hoogst scorende dreiging in de Conference en was één van de 2 speelsters die gemiddeld een halve goal maakte per wedstrijd. En dat als verdedigster! Als back was ze daarnaast een van de beste schutters in de competitie en profiteerde ze van Syracuse’s toonaangevende 146 strafcorners. Met haar verdedigende kwaliteiten hielp Eefke eveneens de verdediging van Syracuse om de tegenstanders te beperken tot een gemiddelde van 1,20 doelpunten per wedstrijd.

Ook bewees ze haar waarde als strafcornerspecialist en wist ze in de 20 gespeelde wedstrijden 11 goals te maken. Hiermee haalde ze 24 punten binnen voor het team en is ze de speelster met de meeste schoten van het team (79), waarvan 50 op doel. 

Door deze prestaties stond de award-teller van Eefke op vier awards, een All Conference, All Region, All Tournament en All American. Na vandaag komt daar een vijfde award bij: de Preseason All-ACC Team award. 

Wij kijken nu al uit naar het komende seizoen en zijn benieuwd welke awards Eefke nog meer zal kunnen toevoegen aan haar erelijst.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.