Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Plinke Hillen gaat een worp doen naar het kampioenschap bij haar nieuwe school in Pennsylvania!

Plinke Hillen gaat een worp doen naar het kampioenschap bij haar nieuwe school in Pennsylvania!

Plinke Hillen gaat met topschool Shippensburg University meedoen om het kampioenschap!

Plinke begint haar hockey carrière bij HVA Abcoude op vier-jarige leeftijd. Hier doorloopt ze haar jeugd en speelt met regelmaat mee met hogere leeftijdscategorieën. Daarnaast wordt de middenveldster benoemd als aanvoerder van haar teams. Plinke heeft op haar vijftiende haar debuut gemaakt in het eerste senioren team en werd daarnaast ook geselecteerd voor het district Talent Team. Shoot-out’s is echt haar ding en hierin is ze tweemaal clubkampioen geworden en eenmaal regionaal kampioen. Plinke heeft voor een lange tijd mee getraind bij Pinoké U18, om zichzelf te ontwikkelen op hoger niveau. In het eerste jaar dat Plinke meedoet in het eerste senioren team weet ze vaak het net te vinden en wordt tweede topscorer van het team.

Shippensburg University is een zeer goede school, zowel academisch als sportief. Zo hebben ze meerdere kampioenschappen gewonnen en gaan zo ook volgend seizoen wederom voor de titel. De coach van de Raiders zag direct de kwaliteiten van Plinke en wilde haar graag bij het team toevoegen. De hockeyster was ook aanwezig op de KingsTalent hockey showcase waarbij ze enorm goed speelde. Door deze goede prestaties kreeg ze die dag interesse vanuit verschillende scholen, maar Plinke is vastberaden en wil dolgraag kampioen worden met Shippensburg University. Deze signing heeft haar sportconsultant Annerens enorm trots gemaakt!

Wij kijken uit naar Plinke in Amerika en wensen haar veel succes toe!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.