Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pleun Lammers vertrekt naar NY!

Pleun Lammers vertrekt naar NY!

Hockeyster Pleun Lammers verlaat na dit seizoen Amsterdam om te gaan spelen voor Syracuse University!

 

 

De 18-jarige freshman gaat sporten en studeren in Syracuse in de staat New York, waar ze op het hoogste niveau haar kwaliteiten mag laten zien. In een van Amerika’s sterkste competities gaat ze het opnemen tegen oa Stanford, Virginia, Duke en Wake Forrest.

Pleun begon haar hockey carrière bij HC Ypenburg waar ze via Doetinchem  en Wageningen bij Amsterdam terecht is gekomen. Na in Nederland al een aantal stappen gemaakt te hebben gaat ze nu het avontuur aan in de VS.

 

 

De aanvallend ingestelde speelster kan op meerdere plekken uit de voeten, maar komt het best tot haar recht in de spits en staat garant voor goals. Met haar goede acties gaat ze het de Amerikaanse verdedigsters heel moeilijk maken. Een speelster waar haar coaches en teamgenoten blij mee zullen zijn.

 

Wij wensen Pleun veel succes en plezier en gaan haar acties in Syracuse op de voet volgen. Wil jij jezelf ook uitdagen en een dergelijk avontuur aangaan? Sign-up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.