Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Pleun Lammers is opnieuw Offensive Player of the Week

Pleun Lammers is opnieuw Offensive Player of the Week

Twee weken terug werd Pleun Lammers al verkozen tot Co-Offensive Player of the Week. Na haar prestatie van afgelopen week is ze opnieuw de winnaar van deze mooie award. Zaterdag wist ze te scoren in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Duke.

Afgelopen zaterdag speelde Pleun met Syracuse, wat op de 9e plek staat, tegen de nummer 14 op de ranglijst, Duke. Pleun scoorde de openingstreffer in de wedstrijd na 13 minuten spelen. Na zo’n 40 minuten spelen werd de 2-0 gemaakt voor Syracuse. Na ruim drie kwartier spelen wist Duke nog iets terug te doen maar het was niet voldoende. De wedstrijd eindigde in 2-1 in het voordeel van Syracuse. Het was het vierde doelpunt van Pleun dit seizoen en het 3e in de laatste 2 wedstrijden.

Het is natuurlijk erg bijzonder om deze mooie award te mogen ontvangen maar het is helemaal bijzonder als je hem twee keer in twee weken ontvangt. Gefeliciteerd Pleun, goed bezig!

Vrijdag, 2 april,  krijgt Syracuse bezoek van de nummer 10 op de ranglijst, Wake Forest. De wedstrijd wordt gespeeld om 10:45 (lokale tijd) gespeeld in het J.S. Coyne Stadium.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.