Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Player of the week (37) – Rowan Mankers, Living the dream

Player of the week (37) – Rowan Mankers, Living the dream

Marymount California University kende een erg goede start in de voorbereiding. Het bleef 4 wedstrijden op rij ongeslagen, waarvan 3 wedstrijden met 1-0 werden gewonnen. Samen met Ouren Nikkels behoort Rowan Mankers tot de sterkhouders van het team uit Los Angeles. Op dit moment herstelt Rowan van een lichte blessure. We kijken met hem terug op een drukke week. Waarin het herstel van zijn blessure en zijn studie centraal stonden.

 

Monday 09/12 – GAMEDAY
Vandaag staat er een wedstrijd gepland tegen Westmont College te Santa Barbara. Helaas niet voor mij. Omdat ik nog altijd geblesseerd ben is het team afgereisd zonder mij. Voor mij is het dan ook een rustig dagje. Normaal gesproken staat er iedere ochtend een training gepland om 06:45u! Behoorlijk vroeg dus. Maar nu niet, dus een dag geen training… Begin van de middag had ik een les, tussendoor heb ik geluncht in de buurt van school en in de avond om half 7 had ik weer les. Na m’n les bracht een vriend van me naar een plek op een berg waar je supermooi uitzicht hebt op de Atlantische kust.

 

 

 

Tuesday 09/13
Omdat we gisteren een wedstrijd hebben gespeeld hebben we vanochtend niet getraind. Wel had ik les in de ochtend en in de middag. In de lange periode tussen de lessen heb ik alvast het meeste van m’n huiswerk van de week gedaan. Daarnaast ben ik naar de fysio geweest. Ik werk namelijk aan mijn herstel van een kleine blessure. Ik hoop dan ook snel mijn rentree te maken. ’s Avonds zijn we naar In & Out Burger geweest. Een heel bekende fastfood keten in California. Daarna vroeg naar bed omdat het een lange dag is geweest.

 

Wednesday 09/14
De eerste ochtendtraining van deze week. Wederom worden we om 6.45u verwacht op het trainingsveld. Na de training springen we in een ijsbad. Dat is bevorderlijk voor het herstel van de spieren. Ook neem ik nog een bezoekje bij de fysio om mijn blessure te laten verzorgen. Daarnaast had ik weer een aantal lessen in de middag en avond. Kortom een drukke dag dus! Tussendoor heb ik op school gegeten en in de avond was er thuis pasta gekookt. Weer vroeg naar bed gegaan na het eten.

 

 

 

Thursday 09/15 – GAMEDAY
Deze dag stond er weer een wedstrijd op het programma! Een uitwedstrijd, en hoewel ik nog wel geblesseerd was zat ik wel bij de wedstrijdselectie en ging ik dus mee. We namen het op tegen VanGuard. Een team dat #14 geranked is binnen de NAIA! Een goed team dus… We gingen met de bus richting naar Costa Mesa, ongeveer een uurtje van LA. Toen iedereen omgekleed was gingen we het veld op voor de warming up, hierna begon de wedstrijd om 4:00 p.m. Al na tien a vijftien minuten moest ik erin komen voor onze rechtsback. Ik was best tevreden over mijn spel. Hoewel ik dus wel nog steeds niet fit was speelde ik toch een goede wedstrijd. Daarentegen verloren we wel met 2-1 terwijl we hadden moeten winnen. Na de wedstrijd gingen we met de bus terug en op gingen we met het team een hapje eten. Rond 9:00 p.m. kwamen we weer aan op school.

 

 

 

Friday 09/16
Omdat we weer moesten herstellen van de wedstrijd van de dag ervoor was er geen training. In de ochtend had ik een les om 9:30 a.m. Hierna had ik voor ditzelfde vak een afspraak bij een daklozen hulp bedrijf. Hier gaat ons project over. Helaas was deze, ondanks mijn afspraak dicht. Hierna zijn we met teamgenoten leuke dingen gaan doen.

 

 

 

Saturday 09/17
Zaterdag was er een festival op het strand! Wat vet! Vooraf zijn we nog even naar het winkelcentrum geweest. Alles ziet er hier prima uit! Erg mooi! Hierna lekker op het strand naar het festival gegaan. Heerlijk! Lekker op het strand in de zon.

 

 

Sunday 09/18
Zondag stond in het teken van relaxen, uitrusten, huiswerk maken en op tijd naar bed voor vroege training maandagochtend. Pas de 22e staat onze volgende wedstrijd op het programma.

 

KingsTalent wenst Rowan veel succes met de start van de competitie de 22e! Lees hier achtergronden van Rowan Mankers:
Rowan Mankers signs at Marymount California University, Los Angeles, CA
Even voorstellen … Rowan Mankers (Marymount California University)

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.