Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pim Huijgens verruilt Nederland voor Amerika en wordt een Cougar

Pim Huijgens verruilt Nederland voor Amerika en wordt een Cougar

De 17 jarige Pim Huijgens versterkt vanaf komende zomer het voetbalteam van Mount Vernon Nazarene University.

Op vroege leeftijd wist Pim al wat hij het liefste doet, en dat is voetballen. Op 4 jarige leeftijd heeft Pim zich ingeschreven bij de plaatselijke voetbalvereniging VV Steenbergen.  Later maakt Huijgens de overstap naar MOC’17 en speelt hij op hoger niveau in het U17 team. In het seizoen 2017-2018 wordt MOC’17 met Pim als captain kampioen van de competitie en promoveren ze naar de twee na hoogste competitie voor de jeugd in Nederland. In dit seizoen is Huijgens goed voor 7 goals en 10 assists. Op 15 jarige leeftijd debuteerde Pim in het MOC’17 U19 team. Even later wordt Huijgens gescout voor ondermeer Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en amateurclubs RBC Roosendaal en RSKV Halsteren.

Mount Vernon Nazarene University is gevestigd in Ohio en het voetbalteam komt uit in de Crossroads League Conference. Afgelopen seizoen zijn er 5 spelers van het mannen voetbalteam geselecteerd als All-League Honors. Een mooie beloning en een fantastische uitdaging voor Pim om zich hiermee te meten.

Wij wensen Pim ontzettend veel succes met zijn avontuur in de VS.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.