Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Pieter Neerhof op weg naar Amerika.

Pieter Neerhof op weg naar Amerika.

De bijna twee meter lange verdediger Pieter Neerhof is onderweg naar Amerika naar East Stroudsburg Warriors.

Vanaf zijn zesde speelt Pieter voor zijn lokale voetbalclub OVC’85. Hier speelt hij vanaf het begin van zijn carrière in de eerste teams van zijn leeftijdscategorie. Als aanvoerder van onder dertien wordt Pieter kampioen en wint hij de Arnhem cup. Pieter neemt het op tegen meerdere professionele teams zoals Vitesse Arnhem en wint hiervan met 5-4. In zijn eerste jaar in de onder 15 wordt Pieter wederom kampioen en promoveert hij met zijn team naar het drie na hoogste niveau landelijk. Ook speelt hij in deze twee jaar internationale toernooien in Italië en Denemarken die ze weten te weten. Vanaf dat Pieter in de onder 17 komt, traint hij mee met het eerste elftal van OVC’85. Met zijn team onder 17 eindigt Pieter op de tweede plaats en ook grijpen ze in de finale van een toernooi in Duitsland net de winst mis. Later weet Pieter met zijn team de kwart finale van een KNVB regionaal toernooi te halen en zouden ze het op nemen tegen profclub NEC Nijmegen, helaas ging deze wedstrijd niet door vanwege COVID-19. In het begin van vorig jaar weet Pieter te debuteren in het eerste elftal van OVC’85.

Pieter kan goed uit de voeten komen als verdedigende middenvelder maar het beste is hij als centrale verdediger. Hij is een atletische verdediger die goed gebruik weet te maken van zijn 1 meter 92 lange lichaam. Pieter staat bekend om zijn snelheid en kracht en blijft uiterst kalm aan de bal. Ook heeft hij een goede pass in de voeten, zowel lang als kort.

East Stroudsburg University is opgericht in 1893 en is gelegen in Pennsylvania. De universiteit biedt 58 undergradiate programs, 21 master’s en 2 doctoraal programs aan en de bekendste majors zijn Business Administration en Management. De school heeft zo’n zeven duizend studenten. East Stroudsburg University is een divisie twee school en komt uit in Pennsylvania State Athletic Conference. De Warriors van afgelopen seizoen een overall record van 7-8-2 behaald.

Pieter, veel succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.