Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

ONU Tigers versterken zich met Ruben D’Hollosy

De ONU Togers van Olivet Nazarene University versterken zich aankomende lente met wat Overijssels talent. Ruben D’Hollosy, een talentvolle centrale verdediger van Quick’20, zal zich in de lente bij de selectie van de Tigers voegen om te sporten en studeren in Amerika.

 

Ruben is 20 jaar oud en voetbalt al sinds zijn zesde levensjaar bij voetbalclub Quick’20. Gedurende zijn jeugdcarrière heeft hij altijd in de selectie-elftallen gespeeld en was vaak een belangrijke schakel binnen het team. In de hogere jeugdelftallen speelde Ruben tegen verschillende jeugdteams van professionele voetbal organisaties.
Bij de KNVB gingen de prestaties ook niet onopgemerkt. Ruben werd enkele keren opgeroepen voor zowel het regionale als nationale KNVB-jeugdteam, en wist hier ook nog enkele toernooien mee te winnen. Bij Quick=20 werd hij op een gegeven moment benoemd tot aanvoerder, en de aanvoerdersband is hem de rest van de jeugd niet afgenomen. Een echte leider dus.
Momenteel speelt D’Hollosy in de selectie van Quick’20, wat uitkomt in de hoofdklasse. Hij is nog een jonge speler, maar heeft veel potentie om uit te groeien tot een belangrijke speler.

Ruben is een grote jongen van ruim 1,87 meter lang. Als centrale verdediger is dit een nuttige eigenschap, waardoor vele kopduels gewonnen zullen worden. Ook in duels die op de grond uitgevochten worden blink Ruben uit. Met zijn tactische inzicht en goede techniek kan hij de bal neerleggen op elke plek die hij maar wil. Wat vaak zeldzaam is bij centrale verdedigers, maar Ruben wel bezig is een goede sprint. Deze centrale verdediger is allesbehalve traag! Door de aanvoerdersband jarenlang gedragen te hebben weet D’Hollosy ook wel raad met coaching en het team op sleeptouw nemen. Kortom, een zeer complete centrale verdediger die hongerig is naar een avontuur in Amerika.

 

Olivet Nazarene University is een universiteit gelegen in Bourbonnais, Illinois. De school is opgericht in 1907 en de campus is ruim 1,1km2 groot. Met ruim 3500 studenten en 140 verschillende studies is dit geen kleine universiteit. Ook de sportfaciliteiten zijn hoer erg groot. Met ruim 600 studenten die de school vertegenwoordigen in 21 sporten, is bijna een zesde van de school sportief aangelegd.

 

Wij wensen Ruben heel veel succes met zijn laatste voorbereidingen en veel succes, maar vooral plezier aankomende lente in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.