Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

On the road met… Bart Diepstraten!

On the road met… Bart Diepstraten!

Het was een week van veel kilometers voor linksback Bart Diepstraten.. Bart reisde met zijn Union Bulldogs af naar Florida en Alabama om hier twee duels te spelen! De felle vleugelverdediger heeft dus weer het een en ander meegemaakt deze week.. hoe Bart zijn dagen eruit zagen lees je hieronder.

 

 

 

Wednesday 09/12
Om 7 uur gaat de wekker en na het ontbijt in het cafeteria, starten de eerste klassen om 8 uur. Elke ochtend moeten we een welness quistionnaire invullen. Meestal ben ik voor de lunch al klaar met lessen en heb ik nap time voor de training. Eerst hebben we Training op het Practice field en na afloop is er de mogelijkheid om een icebath te nemen. Vervolgens hebben we Strength Training in de gym. Per week hebben we meestal 1 day off.

Na elke afgeronde training moeten we een Session Rating of Perceived Exertion invullen. Na dinner maak ik meestal mijn huiswerk en heb ik wat vrije tijd. Er zijn verschillende activiteiten on campus. Zo kan ik bijvoorbeeld naar het zwembad gaan of een basketball wedstrijd toeschouwen. Off campus, kan ik bijvoorbeeld naar Nashville of Memphis gaan. Zo ben ik naar de voetbalwedstrijd USA – Mexico geweest. En ik ben ook van plan om naar een NFL en NBA game te gaan.

 

 

Thursday 09/13
Na het gezamenlijke ontbijt in de lockerroom, vertrekken we om 7:30 richting Florida. Iedereen heeft 2 zitplaatsen zodat we kunnen liggen. In de bus worden we voorzien van protein shakes and bars. Na de busrit van 9 uur arriveren we bij het hotel. Vervolgens hebben we een training op de campus van de tegenstander; University of West Florida. Na de training hebben we eerst een team meeting en doen we wat teambuilding games. Daarna hebben we wat tijd om te ontspannen in het zwembad bijvoorbeeld en om 22:30 uur wordt er een room check gedaan.

 

 

Friday 09/14
Eerst hebben we ontbijt in het hotel, vervolgens hebben we een team walk and roll out. 3 uur voor aanvang van de wedstrijd hebben we een Pre-Game Meal, wat meestal bestaat uit een salade en kip met rijst. En dan uiteindelijk de wedstrijd de wedstrijd waar het allemaal om draait.

Saturday 09/15
Na de wedstrijd in Florida vertrekken we richting Alabama. Het plan was om daar naar het strand te gaan maar door problemen met de bus ging dat helaas niet door. In plaats daarvan hadden we een pool recovery session in het hotel. Vervolgens doen we Video analyse van de afgelopen wedstrijd.

 

 

 

Sunday 09/16
Vrijwel dezelfde opbouw als elke uitwedstrijd. Eerst een gezamenlijk ontbijt, team walk, roll out, teambespreking en vervolgens de wedstrijd. Bijna elke wedstrijd die we spelen is live te zien en ook worden de statistieken bijgehouden.

Leuk om je te volgen Bart..! Uiteraard blijven we je prestaties in de Verenigde Staten op de voet volgen.. benieuwd naar meer dagelijkse avonturen van onze talenten? Volg ons op Instagram!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.