Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Olivet Nazarene Tigers versterken zich met de komst van Job Derksen!

Olivet Nazarene Tigers versterken zich met de komst van Job Derksen!

Definitief! Verdediger Job Derksen is momenteel aan zijn laatste seizoen bezig als speler van HSC uit Haaksbergen, de 22-jarige Hengeloër zal de derde divisionist inruilen voor een carrière bij de Olivet Nazarene Tigers. Derksen zal hierbij studie en sport gaan combineren op de Olivet Nazarene University uit Illinois.

 

 

 

De ijzersterke verdediger begon op 5 jarige leeftijd met voetballen bij KSV BWO, een lokale vereniging uit Hengelo. Derksen speelde van zijn 5e levensjaar tot zijn 21 voor KSV BWO en heeft alle selectie elftallen doorlopen, vanaf zijn 17e tot 21e is Derksen een belangrijke pijler geweest van het eerste elftal.

In het eerste team van de Hengelose vereniging en bemachtigde daar direct een basisplek. Na zijn eerste seizoen als vaste man in het centrale duo werd Job verkozen tot ‘Talent van het jaar’. Dat Derksen zijn talent bij de senioren kon laten zien werd dus al snel duidelijk. Job groeide uit tot een onmisbare schakel in de verdediging van KSV BWO, mede door zijn uitermate goede prestaties werd de verdediger gescout door derde divisionist HSC’21 uit Haaksbergen. HSC haalde met de komst van Derksen een verdediger binnen met een uitstekende techniek en inzicht, daarnaast komt er een verdediger binnen die de leiding kan geven over de achterste linie. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is Derksen met zijn fysieke kracht en kopkracht ook aanvallend een sterk wapen.. en dat maakt Derksen een complete verdediger.

 

 

 

Na de zomer stapt Job dus over naar Amerika. Onder de rook van Chicago zal hij de opvolger worden van aanvoerder Van der Gun die na dit seizoen de Tigers zal gaan verlaten. Van der Gun is een verdediger die een enorme staat van dienst heeft bij de Tigers en meerdere malen een award op zijn naam heeft gekregen. Toch bestaat er geen enkele twijfel dat Derksen deze positie moeiteloos moet kunnen gaan invullen. De Tigers spelen jaarlijks mee om de prijzen en hebben zo ook nu weer een plekje bemachtigd bij de Nationals waar de beste teams van het land onderling de strijd aan gaan, iets wat Derksen als muziek in de oren klinkt want presteren. Dat is wat de Hengeloër maar al te graag doet!

 

 

 

Wij wensen Job heel veel succes & plezier bij de Olivet Nazarene Tigers en blijven hem op de voet volgen! Zie jij net als Job ook wel iets zitten in een Amerikaans avontuur? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.