Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

NJCAA National Champion – Demi van Stappershoef

NJCAA National Champion – Demi van Stappershoef

Wat een seizoen en wat een prestatie! Zoals bekend bij jullie werd Demi van Stappershoef al kampioen in Regular Season en wisten zij samen met haar teamgenoten ook het Region Championship en het Gulf South District Championship te winnen.

 

Het regionale kampioenschap werd in twee wedstrijden binnengehaald. De tegenstander die als eerste aantrad tegen de ‘Apaches’ was Angelina College. In Regular Season werd al van dat team met 3-0 gewonnen. Deze wedstrijd ging nog gemakkelijker, want deze keer werden ze verslagen met 8-0. In de finale stonden de Apaches tegenover Navarro College die zij ook al eens in de Conference tegenkwamen. ‘Angstgegner’ is misschien wel het beste woord om de tegenstander te omschrijven, want alleen van Navarro College werd dit seizoen van verloren… Maar gelukkig werd deze wedstrijd wel gewonnen. 2-0 was de eindstand na 90 minuten voetballen en dus mochten de Apaches weer een titel bijschrijven!

Ruim een week later stonden de twee poule wedstrijden voor de deur. Deze wedstrijd zouden ze moeten winnen om door te komen naar de halve finale in het nationale kampioenschap.
De eerste tegenstander was Seminole State College waar eenvoudig van werd gewonnen: 3-0. Twee dagen later was Snow College de volgende tegenstander. Met de hakken over de sloot werd er gewonnen, want er werd twee keer gescoord door Snow College, wat Tyler JC vrijwel nooit overkomt. Zelf wisten zij drie keer te scoren, waardoor ze door mochten naar de halve finale.
Leuke onderlinge wedstrijd, want de tegenstander was Eastern Florida State, waar Marcelle Thedinga dit jaar bij zit. Dit team was in de Conference ongenaakbaar, aangezien er niet verloren werd dit seizoen. Na zo’n lange reeks zou je zeggen dat er een verliespartij aan zat te komen, en dat was ook zo. Tyler JC was met 2-1 te sterk en gingen dus naar de finale.

Gameday!
De onderlinge resultaten tegen Monroe College waren in evenwicht (2x winst, 2x verlies). Dus een garantie voor spanning en sensatie! Dit was echter niet terug te zien in de uitslag, want Monroe College werd opgerold door de Apaches. Uiteindelijk werd 4-1 en was er dus wéér een trofee voor Demi en haar teamgenoten!

 

National Champions = de beste van heel Amerika! Wat een prestatie! Ongelooflijk trots op Demi, beter kan je een seizoen niet afsluiten!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.