Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Merel Hanssen is geselecteerd voor het preseason ALL BIG 10 team

Merel Hanssen is geselecteerd voor het preseason ALL BIG 10 team

Afgelopen donderdag is Merel Hanssen gekozen tot het preseason team van de conference waar ze in speelt. Dit betekent dat ze tot de beste spelers van de competitie behoort. Een behoorlijke prestatie als je het ons vraagt!

 

Merel speelt sinds 2019 in het hockeyteam van de Michigan State University. Na het spelen van een goed eerste jaar is ze nu geselecteerd voor het preseason team. Ze speelde in haar eerste jaar alle 18 wedstrijden waarvan ze er 14 startte. Hiermee stond ze op de derde plaats met het aantal basisplaatsen onder alle eerstejaars studenten. Ze was van groot belang en wordt beschouwd als sleutelspeler op het middenveld.

 

De coach is trots dat Merel samen met twee teamgenoten, Cara Bonshak en Meredith Ross, geselecteerd is voor het team. Ze zegt blij te zijn om Merel op het veld te zien na het spelen van een goed eerste jaar.

 

Vandaag, vrijdag 24 februari, speelt Merel met haar team de seizoensopener tegen Maryland in Virginia Beach. De eerste thuiswedstrijd spelen ze op zondag 7 maart tegen Indiana.

 

Wij willen Merel van harte feliciteren met haar prestatie en wensen haar heel veel succes dit seizoen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.