Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Max van Schagen sluit zich aan bij de Blue Raiders

Max van Schagen sluit zich aan bij de Blue Raiders

Max van Schagen zal in de herfst van 2022 vertrekken naar Amerika. Hij gaat zijn studie en sport combineren bij Lindsey Wilson College en wordt dus een Blue Raiders.

In 2011 begon Max met competitie zwemmen bij het schoolteam van Uptown Primary School in Dubai. Hier was Max erg succesvol waardoor hij zich bij de zwemclub Hamilton Aquatics voegde waar hij 4 tot 5 keer per week ging trainen. In 2014 kwam van Schagen terecht bij ZW de Columbiaan in Nederland terecht.

Max begon regionaal en nationaal te concurreren met de beste van zijn leeftijd. Zo heeft Max de 3e plek gewonnen op de 50m schoolslag tijdens de Nederlandse jeugdkampioenschappen. Ook heeft van Schagen bijzonder goed gepresteerd bij de Grand Prix van Seraing in België. Hier heeft Max verschillende medailes gewonnen en ook een recordtijd gezwommen. Vanaf 2016 heeft Max zich iedere keer weer gekwalificeerd voor de nationale jeugdkampioenschappen.

Van Schagen zal in de herfst van 2022 Nederland gaan verruilen voor Amerika waar hij het zwemteam van Lindsey Wilson College gaat versterken. Op maandag 31 januari zijn er twee talenten van de  Blue Raiders uitgeroepen tot Mid-South Conference Champion of Character Team dat een bijzondere opgave is. Een mooie uitdaging van Max om zich met deze zwemmers te gaan meten om zich tot het uiterste te pushen.

Wij wensen Max veel succes en plezier in Amerika!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.