Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Max Jasper en Mike Gianotta beide geselecteerd voor CCAC Team of the Week

Max Jasper en Mike Gianotta beide geselecteerd voor CCAC Team of the Week

Teamgenoten Max Jasper en Mike Gianotta zijn beide geselecteerd in het CCAC Team of the Week. Beide jongens spelen voor Olivet Nazarene en blonken afgelopen week uit.

 

Olivet Nazarene speelde afgelopen week twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd met 5-2 gewonnen van Holy Cross College. Het tweede duel werd met 1-0 gewonnen van Saint Xavier.

In het eerste duel scoorde Max Jasper zijn tweede hattrick op rij. Met zijn doelpunten was hij belangrijk in de 5-2 overwinning. Een paar dagen later gaf Max de assist op het winnende doelpunt. Max was afgelopen week dus ontzettend belangrijk voor ONU Tigers.

Door deze prestaties is Max benoemd tot Offensive Player of the Week in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference.

Mike Gianotta, de keeper van Olivet Nazarene, droeg ook zijn steentje bij in deze twee overwinningen. In de twee wedstrijden bereikte Mike een totaal van 13 reddingen, wat veel is voor een keeper. In het duel met Saint Xavier hield Mike alweer voor de derde keer dit seizoen zijn doel schoon. Hij maakte 5 reddingen in dit duel. In het eerste duel dat met 5-2 gewonnen werd maakte Mike 8 reddingen.

Mike en Jasper, beide gefelicteerd met deze award!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.