Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Max Jasper zit in het ‘All-Conference Team’!

Max Jasper zit in het ‘All-Conference Team’!

De aanvaller van het men’s soccer team van Olivet Nazarene University, Max Jasper, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘All-Conference Team’! Max heeft een erg goed vierde seizoen achter de rug voor de Tigers met veel doelpunten en assists!

Max Jasper, uitkomend voor het men’s soccer team van Olivet Nazarene University, is gekozen voor het ‘All-Conference Team’! De senior startte in 18 van de 21 wedstrijden voor de Tigers en was goed voor 10 doelpunten en 9 assists! Max bewijst met deze statistieken dat doelpunten maken voor hem geen probleem is. De aanvaller werd dit jaar voor zijn aanvallende bijdrage al twee keer eerder verkozen voor het ‘CCAC All-Conference Team’ en breidt met deze award zijn prijzenkast nog verder uit.

De Tigers hebben een erg goed seizoen achter de rug. Het men’s soccer team van ONU wisten het seizoen af te sluiten met 16 overwinningen uit 21 wedstrijden!

Gefeliciteerd met je award Max!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.