Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maarten Bartels met UC naar Harvard, Ohio State, Princeton en Penn State

Maarten Bartels met UC naar Harvard, Ohio State, Princeton en Penn State

Maarten Bartels speelt na de zomer zijn wedstrijden tegen topteams en -universiteiten als oa Princeton, Harvard,Penn State en Ohio State. De linkshandige passer/loper van HLB van Daal/DS gaat zijn droom beleven met het sporten en studeren op topniveau; het hoogste college niveau in Amerika. Hij tekende onlangs een contract bij University of Charleston!

 

 

Dat Maarten talent had stond al vroeg vast. In de jeugd kende hij grote successen met verschillende teams. Onder andere nationale titels en bekers voegde hij toe op zijn palmares. De passer/loper werd geselecteer voor het Regionaal Talenten Centrum Eindhoven en daarnaast schoof hij al snel door naar de senioren, ondanks dat hij nog steeds een jeugdspeler was. Gedurende deze periode was hij ook actief (als speler en trainer) bij Volleybal Brabant. Ook speelde hij voor nationale jeugdselecties U19/U20. Dit seizoen kwam Maarten uit voor HLB van Daal/DS Heren 1 in de topdivisie.

University of Charleston haalt met Maarten een speler die het maximale uit zijn carrière wil halen en hier alles voor doet. Hij past daarmee perfect bij de sportcultuur in de VS. Doordat hij zich continu wil verbeteren en nooit genoegen nam met minder is hij de speler die hij nu is; een topspeler.

 

 

Met University of Charleston neemt hij het op tegen topteams als Harvard, Princeton, Ohio State en Penn State. Topploegen maar ook academische toppers. Voor Maarten een mooie uitdaging om zich te meten met de Amerikaanse top. Maarten is niet de enige die zich na de zomer meldt bij UC. Steyn van Ark (speler van Jong PEC Zwolle), meld zich na de zomer bij het men’s soccer team.

 

Wij wensen Maarten veel plezier en succes met deze uitdaging. Wil je Maarten’s avonturen volgen, abonneer je dan op onze social media kanalen en mis niets van zijn avontuur.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.