Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Maaike Rahms neemt ons mee naar University of New Haven

Maaike Rahms neemt ons mee naar University of New Haven

Maak kennis met Maaike Rahms! De aanvallende middenveldster speelde dit seizoen haar wedstrijden voor University of New Haven in Connecticut. Hier beneden kan je een vlog en een blog vinden over een week in het leven van Maaike Rahms in de States!

De voorbereiding op mijn training spendeer ik altijd in the athletic room om verzorging te krijgen. Het gaat voornamelijk om kleine pijntjes, die gemakkelijk te verhelpen zijn met uitrollen, hot and cold tubs, stretchen en oefeningen voor mijn enkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten de trainingen en werk om spendeer ik mijn tijd aan huiswerk, vaak thuis of in de bibliotheek van de school, hoewel ik mijn werk daar vaak niet heel efficient doe, omdat het vaak wel erg gezellig gezellig is.

Op woensdag kwamen mijn ouders uit Nederland langs, het was namelijk mijn verjaardag! Ze blijven de hele week en zijn gelukkig op deze speciale dag, en de speciale dag op zaterdag: Senior day!
Voor mijn verjaardag zijn we als eerste wezen shoppen in het winkelcentrum, waar we heerlijk geluncht hebben bij Buffalo Wild Wings, een van mijn favoriete restaurants hier, vervolgens hebben we gedineerd in de Texas Road House, waar we na een heerlijk hoofdgerecht een gruwelijk lekker toetje hebben gedeeld met zijn allen.

Donderdag gingen mijn ouders naar New York, omdat mijn dag gevuld was met training en school, maar vrijdag zag ik ze weer. Om de dag af te sluiten zijn we gaan bowlen in een van de mooiste bowling alleys die ik ooit heb gezien, er werden flink wat strikes gegooid en het was een erg leuke avond!
Zaterdag was de grote dag, senior day. Een dag waarbij de seniors in het zonnetje worden gezet door de rest van de teamgenoten en aangezien ik onder de seniors val ik dus ook. Voordat we naar treatment gingen werden wij verrast in de locker room die mooi versierd was, nadat iedereen zijn eigen gemaakte bord kreeg met bijpassende cadeautjes was het tijd voor een klein dansfeestje.

Toen werd het tijd om serieus te worden, na treatment zijn we naar het veld gegaan waar veel aandacht werd besteed aan elke senior voor de wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd met 1-2 verloren, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd was er nog meer te beleven, met een tailgate, persoonlijke filmpjes en foto momenten.Zondag hadden we vrij, dus de avond ervoor werd gevierd met een pre-halloween feestje.

Maandag en dinsdag werd er weer getraind als van ouds met een voorbereidende sessie voor de wedstrijd van woensdag. De wedstrijd was een ‘faculty and staff appreciation game’. Iedereen mocht meerdere leraren of andere medewerkers uitnodigen voor de wedstrijd. Ik heb 1 van mijn professoren en mijn 2 supervisors van werk uitgenodigd voor de wedstrijd. Het was een hele spannende wedstrijd die eindigde in 2-2 in overtime.

Het weekend erop stond in het teken van Halloween en er werden dan ook wat feestjes bezocht, omdat we het weekend vrij waren.

Maandag was de laatste training van het seizoen waarbij we verschillende leuke oefeningen hebben gedaan en afgesloten hebben met een mooie groepsfoto met een prachtige achtergrond.
Dinsdag was de laatste wedstrijd van het seizoen tegen St Rose, de nummer 11 van het land en nummer 1 van onze competitie. Het is de allerlaatste wedstrijd van het seizoen en dus ook van de seniors hun carrière. Ik heb gelukkig weten te scoren in de laatste wedstrijd en na een harde strijd hebben we helaas 2-1 verloren, ook al hadden we meer verdiend.

Benieuwd naar een korte vlog van Maaike? Hieronder een video!

Bedankt voor de beelden, Maaike!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.