Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Maaike Rahms gaat voor uitwedstrijden naar NY!

Maaike Rahms gaat voor uitwedstrijden naar NY!

Komende zomer vertrekt Maaike Rahms naar New Haven (Connecticut) om daar in het blauw-witte tenue te gaan spelen van New Haven University! De 20-jarige middenveldster gaat hier haar studie combineren met voetbal op topniveau.

 

 

 

Maaike begon met voetballen op haar 6ebij een lokale club maar maakte al snel de overstap naar RVC’33 waar ze, tussen de jongens, uitkwam in de E1, D1 en C1. Dat ze talent had, viel ook bij de KNVB op. Ze mocht namelijk meespelen in de regioteams van de KNVB bij de O12 en O14. Sinds haar 16maakt ze deel uit van RVC’33 vrouwen 1. Hier is ze een belangrijke speelster die overal en altijd het beste uit probeert te halen.

Deze eigenschap gaat ze ongetwijfeld meenemen naar New Haven. Coach Laura Duncan heeft een luxe probleem wat betreft de positie van Maaike. Ze kan niet alleen heel goed uit de voeten als een echte ‘nummer 10’, maar ook als vleugelaanvalster en spits. Zo’n speler wil je altijd in de selectie erbij hebben, en dat is coach Duncan nu ook gelukt.

 

 

 

De toekomstige speelster van de New Haven Chargers heeft verschillende kwaliteiten. Tactisch is ze namelijk heel sterk en kan daarom gemakkelijk en snel de goede keuzes maken op het veld.  Maaike heeft een neusje voor de goal en ook haar passing is zeer goed. Zo neemt ze namelijk altijd de vrijetrappen bij haar club. Deze kwaliteiten is combinatie met haar leiderschap op het veld maakt Maaike een goede versterking voor de Chargers.

 

 

 

New Haven Chargers komt uit in de North East 10 Conference. Met wedstrijden in New York, New Hampshire, Vermont, Massachusetts en natuurlijk Connecticut mag ze veel reizen voor haar uitwedstrijden! Maaike heeft zojuist haar bachelor diploma behaald en gaat in de VS haar master starten. De universiteit, gelegen in het hartje van New England, biedt meer dan 100 studieprogramma’s aan en heeft de laatste decennia meer dan 250(!) miljoen dollar geïnvesteerd in vernieuwing en technologie op de gehele campus. Dus aan de faciliteiten van de universiteit hoeven we niet te twijfelen.

 

 

 

Wij wensen Maaike heel veel succes en plezier toe met haar nieuwe Student-Athlete avontuur in Amerika! Mocht je ook meer willen weten over jouw mogelijkheden? Laat het ons weten..

.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.