Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lotte Kanters gaat naar Amerika!

Lotte Kanters gaat naar Amerika!

Lotte Kanters vertrekt deze zomer richting Amerika. Ze gaat sport en studie combineren aan de Converse College. Ze kan aan de slag op het hockeyveld, maar ook in de schoolbanken!

Op vijfjarige leeftijd begon Lotte met hockeyen bij MHC Loenen. Hier heeft ze in de hoogste selectieteams gespeeld van de jeugd. Toen Lotte 12 was heeft ze een seizoen gespeeld in het O14 team van Laren. In het seizoen 2019-2020 was ze topscorer van haar team, dit werd ze met de mooie statistieken van 10 goals in 12 wedstrijden! Naast Lotte, is KingsTalent Student-Athlete Isabella Vos ook een hockeyster bij de club MHC Loenen die deze zomer haar overstap maakt naar Amerika.

Tijdens een internationale uitwisseling heeft Lotte deelgenomen aan verschillende hockeykampen in Antwerpen en Barcelona. Ze maakte haar debuut in het eerste van MHC Loenen in 2019. Hier traint Lotte regelmatig mee en heeft ze ervaring opgedaan op seniorenniveau.

Lotte komt het beste uit de voeten als centrale middenvelder. Ze valt op door haar allround skills, Lotte is zowel verdedigend als aanvallend sterk. Ze is een slimme speelster, die de juiste keuzes maakt en een goede techniek in huis heeft. Daarnaast heeft ze een goed backhand schot op goal.

Het hockeyteam van Converse College wordt versterkt door Lotte, maar ook door Julia. Zij zullen beide na de zomer hun debuut maken! Daarnaast kennen ze bij Converse College al een aantal Nederlandse. Één daarvan is KingsTalent Student-Athlete Julia Matthijsen. Zij zullen de Nederlandse tricks en skills in de strijd gaan gooien komend seizoen.

Geniet ervan en veel succes in Amerika Lotte!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.