Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Longwood Lancers versterken zich met Isis Vrolijks!

Longwood Lancers versterken zich met Isis Vrolijks!

Na drie kampioenschappen in de zaal, het winnen van de competitie in de Super A en nog veel meer individuele prijzen, is het tijd voor Isis om de Verenigde Staten te laten zien wat ze kan! Ze sluit zich binnenkort aan bij haar teamgenoten aan de Longwood University.

 

Isis is een echte buitenspeler, ze kan zowel op het middenveld als in de aanval aan de buitenkanten spelen. Haar snelheid speelt een grote rol in haar spel en met een fantastische pass weet ze haar teamgenoten vaak goed te bedienen. Met een goede techniek in huis is ze erg gevaarlijk in 1-op-1 situaties en haar scorend vermogen zorgt voor enorm veel dreiging. Verder is ze ook in verdedigend opzicht een toegevoegde waarde voor haar team. Ze is fysiek erg sterk en weet vaak verdedigend in te grijpen waar nodig.

Isis begon op haar zesde met hockeyen bij HV Myra. Hier speelde ze meestal in de eerste jeugdelftallen. Naast hockey is Isis nog gaan kickboksen om haar fysieke kracht te verbeteren, en dit deed ze succesvol! In het seizoen 2015/2016 wist ze de ‘Player of the year’ prijs binnen te slepen, voornamelijk omdat ze zo vaak wist te scoren.

Het jaar daarna, in het seizoen 2016/2017, werden Isis en haar team kampioen in de Topklasse. Ze speelde toen 22 wedstrijden waarin ze vier goals maakte en negen assists gaf! Naast haar kampioenschap op het veld, werd ze ook nog eens kampioen in de zaal.

 

Ook het volgende seizoen was een succesvolle: ze was tweede aanvoerder en werd wederom kampioen in de zaal. Verder won ze maar liefst vier keer een ‘Man of the Match’ prijs! Dat deed ze door geweldig te spelen, in 22 wedstrijden maakte ze twee goals en gaf ze elf assists.

In het seizoen 2018/2019 speelde ze wederom 22 keer, ditmaal met maar liefst 7 goals en 16 assists! Een fantastisch seizoen dus, en ook deze bleef niet weg van de prijzen. Ze werd kampioen in de Super A en kwalificeerde zich voor de Super Nationale Kampioenschappen. Verder werd ze aanvoerder gemaakt van haar team in de zaal en wist ze deze voor het derde jaar op rij te winnen!

Een fantastische en kleurrijke hockeycarrière in Nederland dus, maar deze lijn wil Isis graag doortrekken in de Verenigde Staten! Ze verkast binnenkort naar Longwood University waar ze voor de Longwood Lancers gaat spelen. Haar nieuwe team heeft een wisselvallig seizoen achter de rug met 9 overwinningen en 10 verloren wedstrijden, maar daar zou ongetwijfeld verandering in komen met hun nieuwste Nederlandse versterking!

 

Wij kijken uit naar Isis en haar nieuwe team! Wil jij up-to-date blijven over Isis en onze andere talenten? Check onze Instagram pagina: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.