Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent atleten keren terug naar Nederland en pakken carrière verder op!

KingsTalent atleten keren terug naar Nederland en pakken carrière verder op!

KingsTalent atleten Laura Aalmans en Britt Verhees zijn al enige tijd weer terug in Nederland en gaan verder aan de slag op de Nederlandse voetbalvelden. Zo gaat Laura voetballen bij het eerste vrouwenelftal van Sparta Rotterdam en Britt gaat het doel verdedigen bij FC Eindhoven Vrouwen 1.

Na de Amerikaanse avonturen van beide dames, hebben zij ervoor gekozen om hun passie verder door te zetten in Nederland na gespeeld te hebben op het hoogste college niveau. Laura Aalmans voetbalde, voordat ze naar de Verenigde Staten ging, bij Spartaan’ 20, ADO Den Haag en RLC in Leiderdorp. Intussen heeft Laura een jaar gevoetbald en gestudeerd aan UNC Greensboro in North Carolina. Komend jaar sluit Laura aan bij Sparta Rotterdam VR1 en gaat spelen in de Hoofdklasse tegen onder andere haar oude team RLC!

Britt Verhees gaat verder aan de slag bij de selectie FC Eindhoven Vrouwen. In Nederland speelde Britt voor RKSV Bekkerveld in de Hoofdklasse. Aankomend jaar gaat Britt haar ervaringen in Amerika zeker gebruiken om een vaste waarde te worden in haar nieuwe team. Na haar uitstapje in de VS van anderhalf jaar bij Grambling State University, heeft Britt haar studie afgerond en gaat ze verder in Nederland studeren. Beide dames zitten dus vol ambitie op verschillende vlakken.

Wij blijven Laura en Britt zeker volgen en wensen ze heel veel succes in Nederland!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.