Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Britt Verhees vertrekt naar Grambling State University

Britt Verhees vertrekt naar Grambling State University

Aankomende zomer verruilt de talentvolle keepster van RKSV Bekkerveld de velden van Nederland voor de velden van Amerika. De 20-jarige Britt Verhees gaat na de zomer uitkomen voor Grambling State University in Louisiana.

 

Britt heeft op 6-jarige leeftijd haar intrede met voetbal gemaakt als centrale middenvelder bij Brevendia Stramproy. Na vier seizoenen heeft Britt het middenveld verlaten en plaatsgenomen in de goal. Ze heeft tot haar veertiende in een jongenselftal gespeeld waardoor haar fysieke kracht fiks op de proef is gesteld. Op 13-jarige leeftijd verscheen Britt voor het eerst in het eerste elftal en veroverde op haar zestiende al een vaste basisplek in het eerste team van de vrouwen van Brevendia Stramproy. Vorig seizoen maakte Britt zelfs de overstap naar RKSV Bekkerveld om op een hoger niveau te spelen. Samen met haar team zat de proactieve keepster zelfs in de race voor promotie naar de hoofdklasse.

Haar kwaliteiten zijn vooral haar snelle reflex, haar kracht om de rust te bewaren in lastige situaties, haar atletisch vermogen tijdens reddingen en haar proactieve houding. Tevens wordt Britt beschreven als een eerlijk en loyaal persoon, die te allen tijde voor anderen klaar staat. Met haar ambitieuze gedachtegang wordt Britt getypeerd als een persoon die nooit op zal geven. Met deze kwaliteiten is Britt klaar om te beginnen aan haar avontuur: studeren en voetballen in Amerika!

 

Grambling State University

De nieuwe school van Britt Verhees, Grambling State University, is opgericht in 1901 uit Louisiana. Er zitten op Grambling State University ongeveer 5000 studenten. Bovendien biedt Grambling State University naast voetbal diverse andere sporten onder andere basketbal, tennis en volleybal aan op hun school.

De teams van Grambling State University komen uit in divisie I van de NCAA in de Southwestern Athletic Conference en staan bekend als “The Grambling State Tigers”. In de conference behaalde zij in 2019 een vijfde plek. The Grambling State Tigers zullen aankomend seizoen met Britt in de goal het beste resultaat willen nastreven.

 

Wij wensen Britt enorm veel succes en plezier in Amerika. Natuurlijk zullen we haar op de voet blijven volgen bij het beleven van haar wereldse avonturen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.