Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

Karlijn Roijakkers vertelt over fantastische ervaring op Farewell Party

Karlijn Roijakkers vertelt over fantastische ervaring op Farewell Party

Op zaterdag 8 juni organiseert KingsTalent haar eerste Farewell Party voor alle talenten die deze zomer naar de VS vertrekken. Het belooft een waar spektakel te worden met zeer interessante sprekers, talenten en ouders! Op dit moment leggen we de laatste hand aan de voorbereiding van deze dag.

 

 

 

Wij zijn erg blij en trots om Karlijn Roijakkers te kunnen presenteren als derde spreker van de dag! Karlijn is twee jaar geleden vertrokken om in California te gaan hockeyen en studeren. Na twee jaar keert ze terug met een volle koffer aan ervaringen, vrienden en natuurlijk haar een master Health, Exercise and Science aan de University of the Pacific. Het laatste jaar was ze aanvoerder van het team uit California. Volgende week vertelt ze over haar ervaringen als student-athlete de afgelopen twee jaar; haar studie schema, sportprogram, (verre) uitwedstrijden, sfeer in het team, vrienden voor het leven en nog veel meer.

 

 

 

Naast Ronald Waterreus en Tjerk Smeet is Karlijn de derde spreker op onze Farewell Party. Nog anderhalve week en dan is het zover. Wij kunnen al niet wachten om alle talenten te ontvangen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.