Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Julia van Dorsten – All Conference

Julia van Dorsten – All Conference

Julia van Dorsten heeft het afgelopen seizoen grote indruk gemaakt met haar spel voor Old Dominion University. In no time groeide ze uit tot één van de sterkhouders van het team. Als aanvoerder van ODU was ze goed voor 2 doelpunten en maar liefst 8 assists. Deze goede prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven want ze werd verkozen in het All-Conference team van de Big East, een team met enkel de allerbeste speelsters uit de regio! Congrats!

 

 

 

Begin september scoorde Julia haar eerste en belangrijkste doelpunt, thuis tegen Michigan State zorgde ze 10 seconden voor tijd met een bekeken lob voor de winnende 3-2. Julia en haar team wisten in regular season een 2e plek te behalen in de Big East, daarmee eindigde ze vlak achter UCONN de huidige nummer 1 van de VS. In de halve finale van het Big East Tournament waren de Liberty Flames van beste vriendin Moniek van Aarle uiteindelijk te sterk. Al met al een uitstekend seizoen voor ODU.

 

 

Met haar 8 assists eindigt ze in de top 10 van de conference wat haar een plek in het All-Conference team opleverde. In dit team staat ze tussen de allerbeste speelsters van de Big East, onder wie 4 speelsters van Jong USA. Door het verlies tegen Liberty werden de Nationals net misgelopen waardoor het hockeyseizoen er voor ODU op zit. Bij SMHC De Hopbel zullen ze blij zijn dat een speelster als Julia terug keert met de sportieve ontwikkeling die ze in Amerika heeft gemaakt. Een topprestatie, Proficiat Julia!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.