Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Josephine Jense zit als ‘Defensive Player of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Josephine Jense zit als ‘Defensive Player of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Hockeyster Josephine Jense heeft in haar eerste jaar in Amerika meteen een geweldig seizoen gedraaid! De verdedigster van Converse University is door de South Atlantic Conference verkozen tot ‘SAC Defensive Player of the Year’ én zit daarnaast ook in het ‘SAC All Conference Team’!

Josephine Jense heeft in haar eerste jaar als Converse hockeyster meteen een fantastische indruk achtergelaten. Dit seizoen vormde ze een belangrijke schakel in de verdediging van Converse University. Josephine speelde dit seizoen elke minuut van elke wedstrijd, haar naam was dus een zekerheid in de basis van de ‘Valkyries’ het hele seizoen! Daarbij wist de verdedigster ook aanvallend haar steentje bij te dragen, ze wist één keer het net te vinden en gaf daarnaast ook nog twee assists. Ze is pas de tweede speelster in de geschiedenis van het Converse Field Hockey team die de award voor ‘Defensive Player of the Year’ mag ontvangen!

Gefeliciteerd met je awards Josephine!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.