Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Co-Freshman of the Year award naar Josephine!

Co-Freshman of the Year award naar Josephine!

Hockeyster Josephine Jense studeert en sport aan Converse University. Aankomend seizoen zit Pien alweer in haar derde jaar, maar eerst wist ze haar tweede jaar goed af te sluiten door de Co-Freshman of the Year award in ontvangst te nemen.

Pien wist al meerdere prijzen in de wacht te slepen. Zo won ze het All-Conference Team, de Defensive Player of the Year, het All-Tournament, het All-American en het All-Rookie. Nu mag ze nog een mooie prijs op haar naam schrijven: Co-Freshman of the Year. Deze prijs werd uitgereikt tijdens het 2de jaarlijkse VCA’s.

Het hockeyteam van de Valkyries heeft zichzelf afgelopen seizoen kampioen mogen noemen in het SAC field hockey tournament. Naast Jospehine is er nog een KingsTalent student-athlete bij Converse University die veel prijzen in de wacht sleept, namelijk Lotte Kanters. Dit Nederlandse duo mag zich nu op gaan maken voor volgend seizoen, en hopelijk zien we dan weer mooie prijzen verschijnen!

Gefeliciteerd Josephine met deze mooie prijs! Op naar meer!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.