Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Highlights

Jordy Luchies versterkt het voetbalteam van Loyola University Maryland

Jordy Luchies versterkt het voetbalteam van Loyola University Maryland

Deze zomer vertrekt Jordy Luchies naar Baltimore om het voetbalteam van Loyola University Maryland te versterken. Vorig jaar behaalde Jordy zijn VWO diploma en startte een opleiding in Nederland. Nu is hij klaar voor een echte uitdaging op zowel academisch als sportief gebied in Amerika!

Jordy Luchies is een 20-jarige voetballer die zowel op het veld als in de schoolbanken weet te presteren. In de zomer van 2020 behaalde hij zijn VWO diploma en daarnaast speelt hij al jaren op het hoogste niveau bij FC Emmen. Jordy werd al op jonge leeftijd opgemerkt door de scouting staf van de club en inmiddels speelt hij als aanvoerder in het O23 team van de club uit Drenthe. Door zijn gedrevenheid, kracht en inzicht is Jordy een belangrijke speler geworden van de club en na deze vele mooie jaren is hij nu klaar voor een ander aan de overkant van de oceaan. Hij gaat een studie volgen aan Loyola University uit Maryland en daarnaast zal hij zijn school vertegenwoordigen op het voetbalveld.

Loyola University Maryland is een goede school gelegen in Baltimore, de grootste stad in de staat Maryland. De stad heeft zo’n 600.000 inwoners en is gelegen in het oosten van de VS, net boven Washington DC. Het voetbalteam is een van de meest succesvolle teams van het athletic department van de school. Sinds 2013 komen ze uit in de Patriot League.
Vóór 2013 kwamen de Hounds uit in de MAAC waar ze meerdere kampioenschappen wisten te winnen.

Wij zijn er zeker van dat Jordy met zijn ervaring, kracht en inzicht op het veld zijn mannetje zal staan en dat hij er alles aan zal doen om volgend jaar mee te strijden om de titel.

Heel veel succes en plezier in de Verenigde Staten Jordy!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.