Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joram Bogers versterkt de Lewis Flyers!

Joram Bogers versterkt de Lewis Flyers!

Joram Bogers verlaat zijn club, FC Tilburg en vertrekt naar Amerika! Hier gaat hij voetbal en studie combineren een de Lewis University. Hij zal de Lewis Flyers vertegenwoordigen op het voetbalveld.

 

Joram begon met voetballen toen hij vijf jaar jong was, hij deed dat bij de club V.O.A.B. in Goirle. Bij deze club was Joram meerdere malen aanvoerder. Hij wist maar liefst 94 keer te scoren en 58 assists te geven in 123 wedstrijden, gedurende 4 seizoenen. Mede hierdoor mocht Joram op 17-jarige leeftijd al zijn debuut maken in het eerste team van V.O.A.B. In het seizoen van 2020-2021 maakt hij de transfer naar FC Tilburg. Toch gaat Joram deze club alweer snel verlaten, want er staat een Amerikaans avontuur op hem te wachten.

 

De voetballer zal gaan studeren een de Lewis University, gelegen in Illinois. Joram zal zijn kwaliteiten op sportief gebied laten zien op het voetbalveld van de Lewis Flyers. Wij wensen hem ontzettend veel succes in de schoolbanken en op het veld!

 

Veel plezier in Amerika, Joram!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.