Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jonah van der Werf tekent bij University of San Francisco!

Jonah van der Werf tekent bij University of San Francisco!

Een afstand van bijna 9.000 kilometer gaat Jonah van der Werf volgend jaar afleggen als hij zijn woonplaats Assen gaat verlaten voor een avontuur in San Francisco! De technische vleugelspits vertrekt na dit seizoen richting de VS om hier in dienst te treden van de San Francisco Dons. Hij ruilt hierbij 3e divisionist ACV Assen in om studie en topsport te gaan combineren bij de University of San Francisco!

 

 

 

De pijlsnelle buitenspeler begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale vereniging SV Geinoord. Dat Jonah talentvol was werd al vrij snel duidelijk.. profclub FC Utrecht was erg gecharmeerd van de vleugelspits en nodigde hem uit voor een stage, van een definitieve plek binnen de jeugdopleiding van de Utrechtse club kwam het uiteindelijk niet. Op 10-jarige leeftijd maakte Van der Werf de overstap naar ACV Assen waar hij in de onder-13 werd verkozen tot ‘speler van het jaar’. Bij ACV speelde Van der Werf zich nadrukkelijk in de kijker van verschillende profclubs.. onder andere FC Emmen en FC Groningen hadden wel oren naar de buitenspeler. Uiteindelijk kwam Van der Werf terecht in de jeugdopleiding van FC Groningen en speelde hij hier tegen de beste jeugdteams uit het land!

Toch keerde Van der Werf terug bij zijn oude liefde ACV Assen, hier doorliep hij alle jeugdelftallen om daarna zelfs mee te mogen trainen met het eerste van ACV. Van der Werf is een dynamische buitenspeler die graag zijn tegenstander opzoekt om hem vervolgens met een individuele actie te passeren en op snelheid de baas te zijn. Naast op de vleugels te spelen kan Van der Werf ook als nummer 10 prima uit de voeten en is hierbij zijn passing en tactisch inzicht perfect. Doordat Van der Werf twee benig is kan hij de bal neerleggen waar hij maar wil.. assists geven is dan ook de specialiteit van de smaakmaker van ACV maar ook weet hij zelf met regelmaat het net te vinden!

Van der Werf is toe aan een volgende stap in zijn carrière en kiest nu voor een avontuur in de Verenigde Staten! De Dons uit San Francisco waren er als de kippen bij om de handtekening van de Nederlander te kunnen ontvangen. Jonah kan niet wachten om zijn talent te mogen vertonen op Amerikaanse grond! Wij wensen Jonah veel succes & plezier toe in San Francisco!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie jij net als Jonah ook wel iets zitten in een Amerikaans avontuur? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.